Yeni coronavirüsü(koronavirüs) tüm dünyada etkilenen sayısı artmaktadır. Ne kadar Türkiye’ye gelmemiş olsa bile önleyici tedbirler almak gerekiyor. Bu durumda insanlara birçok iş düşüyor. Bir solunum yolu hastalığı olan coronavirüsü insandan insana havayolu ve temas ile bulaşabilmektedir. Bu durumda hastalık belirtisi gösteren insanlardan mümkün olduğunca uzak durmak gerekir. Artan coronavirüsüne karşı okullarda özel önlemler alınırken bir yandan da öğrenciler bilinçlendirilemeye başlandı. Tüm yaşam alanlarında olduğu gibi okul, sınıf, tuvalet, koridor, laboratuvar ve oyun alanlarında virüslerin yaşam alanları olmaktadır. Öğrencilerin sürekli kullandığı bu alanlara el hijyen dezenfektanları koyularak coronavirüsüne karşı korunma sağlanabilir.

Rubbermaid Ayaklı el hijyen dezenfektanı özellikle okullar için tercih edilen bir ürün olmaktadır. Rubbermaid el dezenfektanı okullarda birçok noktaya koyularak öğrencilerin el hijyenine alıştırılması gerekir. Özellikle tuvaletlerin girişine, laboratuvarların girişine ve koridorlarda bulunması gerekir. Rubbermaid ayaklı el hijyen dezenfektanı sensörle çalışan bir sistemdir. Otomatik olarak eli algılayarak el hijyeninin sağlar. Öğrencilerin kolaylıkla ellerini dezenfekte etmesi için tasarlanan Rubbermaid el dezenfektanı anaokulları, ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde rahatlıkla kullanılabilir. Sağlık bakanlığının başlatmış olduğu okullarda el hijyeni çalışması ile öğrenciler eğitimlerini aksatmadan devam ettirebilirler.

Rubbermaid Ayaklı el dezenfektanı coronavirüsüne karşı el hijyeni ve temizliği için güvenli bir üründür. Tüm okulların el hijyeni kurallarına uyarak hareket etmesi ve okulların birçok bölümünde Rubbermaid ayaklı el dezenfektanlarının bulunması önerilir.

“Okullarda El Dezenfektanı Kullanımı” için bir yorum

  • Gerçekten toplu yaşanan alanlarda el temizliği için bu istasyonlar olmalıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir