Dünya da hızla yayılan coronavirüsüne karşı tüm toplumun yayılmasını önleyici faaliyetlerde bulunması gerekiyor. Özellikle okullarda gösterilecek bu çaba daha da önem arz etmektedir. Sağlık bakanlığı tarafından Türkiye’deki okullara coronavirüsü ile ilgili bilgilendirici tüm broşürler gönderildi. Okul yönetimi tüm öğrencileri el hijyeni konusunda bilgilendirmeli ve gerekli adımları atmalıdır. Okul temizliğinde alkollü temizlik ekipmanlarının kullanımı faydalı olacaktır. Temas ve havayolu ile bulaşan coronavrüsü öğrencilerin sık sık temas ettiği yüzeyler dezenfekte edilmelidir. Öğrencilerin el yıkama aşamalarına uyarak ellerini hijyen kurallarına uygun şekilde yıkamalıdır. Ellerin sık sık ve uzun süreli yıkanması el hijyenini sağlar. Okulların belirli bölümlerinde el dezenfektanları bulundurulmalı ve öğrencilerin ellerini sık sık dezenfekte etmelidir.

Autofoam Antibakteriyel el sabunu, mikropların %99 unu yok ederek el temizliğinde etkili bir üründür. Koku ve boya içermeyen bu ürün 1100 ml dolum ile 2750 el yıkamaya kadar kullanım sağlar. Normal el sabunlarına göre 5 kat daha fazla el yıkamayla uzun süreli çözüm sunar. Genellikle el sabunları ve parfümlerde bulunan Triclosan, cilt de olumsuz etiler bırakabilir. Rubbermaid Antibakteriyel el sabunu Triclosan içermez ve FDA ve NSF gibi uluslararası sertifikalar ile desteklenmektedir. Otomatik el dispenseri ile kullanımda koruyucu durumda bulunur ve kolay değiştirilebilir. Sağlık, gıda ve genel işletmelerde el hijyeni için ideal bir çözümdür.

Rubbermaid Antibakteriyal el sabunu en çok tercih edilen ürünlerdendir. Etkisi, kalitesi ve güvenilirliği ile müşterilerine el hijyeni konusunda yardımcı oluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir